Priser og booking

Her gør vi det nemt for dig at booke - uanset om det er ophold, konferencer eller et bord i restauranten.
 

Overnatning


Et ophold på Knudsens Gaard er altid en god oplevelse - og beliggenheden midt i Danmark, midt på Fyn, centralt i Odense, gør os til et godt udgangspunkt. Vi har gratis parkering i aflåst p-kælder.
 
Priser på ophold fremkommer, når du har oprettet datoer og ønsker. Det er ikke bestilt, før du har trykket på "Book now".
Terrasse

Booking

 


 Mødelokaler og konferencer
Moderne mødelokaler i Odense hos Knudsens Gaard
Knudsens Gaard tilbyder mødelokaler og konferencelokaler i centrum af Odense.
Mødelokalerne og konferencelokalerne på Knudsens Gaard har moderne faciliteter. Du har adgang til LCD-projektor, standard AV-udstyr og lynhurtigt fibernet. I vores store konferencelokale har du desuden adgang til en storskærm. Vi hjælper dig gerne med at leje andet udstyr, hvis du ønsker det.

Alle mødelokaler har sofaer og en hyggelig atmosfære. Der er vinduespartier i alle mødelokalerne, som giver et godt lysindfald.

Book mødelokaler her


Restaurant


sæsoner

Restaurant i Odense med smagen af Fyn
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Restaurant Knudsens Gaard i Odense, hvor vi har fokus på fynske råvarer. Restauranten er åben for alle - både til frokost og aften. Vi er stolte af vores restaurant, der er kendt for sin høje kvalitet, hvor duft, smag og æstetik går op i en højere enhed. A la Carte-kortet bygger på sæsonafstemte menuer, bl.a. med lokale råvarer fra Fyn. Menukortet på Restaurant Knudsens Gaard indeholder desuden altid retter med friskfangede fisk. Du kan se frem til en smagfuld oplevelse med høj service og stor forkælelse i hjertet af Odense.

Book bord her


Værelser

 

 


En behagelig afslutning på et døgns oplevelser.
En god nats søvn efter en dag med masser af indtryk giver ny energi til endnu en dag i det fynske. Værelserne er hyggelige med en hjemlig atmosfære, hvis du trænger til at slappe af inden sengetid med TV og roomservice eller lidt fra minibaren.

Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet
Gratis parkering på vores gårdsplads eller i vores aflåste P-kælder. 
Gratis wi-fi på hele hotellet.

Book værelser her

Tilmeld nyhedsbrev - klik her

  • Medlem Smagen af Fyn
  • Medlem Smagen af Fyn
  • Medlem Smagen af Fyn